top of page
LOGO GROOT.png
zonderbaby.png
Kraamvezorgster
Boven banner blop.png

Mijn werkwijze

Eén gezicht tijdens jouw kraamtijd!

Omdat het altijd spannend is om een onbekende in jouw privé omgeving binnen te laten, wil ik er voor zorgen dat je één gezicht krijgt tijdens jouw gehele kraamtijd. Als wij tijdens het intake gesprek hebben besproken wat je specifieke wensen zijn, kan dit voortgezet worden in de kraamweek.

 

Je wilt in deze periode vooral rust, structuur en vastigheid. Mocht er onverhoopt toch een wisseling van kraamhulp plaats vinden, dan zorgen wij als kraamverzorgenden onderling voor een goede overdracht, zodat jouw wensen nog steeds vervuld worden. Ik wil jou je kraamtijd laten ervaren als een week van rust, waarin jij kunt genieten van je pasgeboren wonder. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!

Niet tevreden en heb je een klacht? 

Het is belangrijk dat je goed terug kijkt op de kraamperiode. Daarom doe ik er alles aan om jou en je kindje goed te verzorgen. Het is prettig als het contact met mij zo goed mogelijk verloopt en je tevreden bent over de geleverde kraamzorg. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt.

Samantha is lid van de Coöperatie Kraamzorggroep (coöperatie KZG). Als lid van de coöperatie KZG heb ik mij verbonden aan de klachtenregeling van de coöperatie KZG. Deze klachtenregeling kun je vinden op https://www.cooperatiekzg.nl/documentklachtenregeling/


    Bespreek je klacht

Zit je met vragen? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het mij. Ik neem graag de tijd om naar je te luisteren. Vind je het fijner om jouw klacht te mailen, dan kan dit naar info@samskraamzorg.nl. Ik zal dan z.s.m. doch binnen 3 werkdagen een reactie geven. En als daar behoefte is een (bel) afspraak maken.
 

Komen wij er niet uit?

Lukt het niet om er samen uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Schakel dan de klachtenfunctionaris in. Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De klachtenfunctionaris is telefonisch bereikbaar op 0341-741024 Je kunt ook een e-mail sturen naar klachtenfunctionaris@cooperatiekzg.nl

 

Geschilleninstantie

Mocht het contact met de klachtenfunctionaris niet voldoende zijn, dan kun je de klacht voorleggen aan een erkende Geschilleninstantie. Deze onderzoekt en beoordeelt of uw klacht gegrond is. Zij doet hierover een bindende uitspraak. Wij zijn/ik ben via de coöperatie KZG aangesloten bij de Geschillencommissie Kleinschalige zorgaanbieders te Gorinchem. Zie voor meer informatie www.geschillenindezorg.nl

Zorg voor je gezin

Met de zorg voor jou en je baby is mijn takenlijst nog niet compleet. Want voor papa, eventuele broertjes of zusjes en andere familieleden is het uiteraard minstens net zo’n speciale tijd! Dit doe ik door hen, voor zover dit kan, er zoveel mogelijk erbij te betrekken. Met de broertjes en/of zusjes maak ik samen iets leuks of lekkers voor het gezin, zodat zij een aanvulling kunnen zijn voor de kraamweek.

De rol als kraamverzorgster

 • Het intake gesprek

 • Voorbereiden en assisteren bij een thuisbevalling

 • Dagelijkse controles bij moeder en kind

 • Informeer en instrueer de moeder en het gezin over alle werk gerelateerde onderwerpen

 • Dagelijks huishoudelijk werk (ter ondersteuning van het gezin)

 • Observeer, signaleer en rapporteer bijzonderheden

 • Kijk en luister naar je wensen en behoeften 

 • Klik hier voor alle taken samengevat

Boven banner blop_bewerkt.png
Een week van rust. Ik ben pas       tevreden als jij dat ook bent!

Contactgegevens

Samantha Duvalois

Omgeving Rotterdam

KvK-nummer: 73640204

06 29 62 39 01 24/7 Bereikbaar

E-mail: info@samskraamzorg.nl
 

 • Instagram Sam's Kraamzorg
 • Facebook Sam's Kraamzorg
 • LinkedIn Sam's Kraamzorg

Sociale media

logo.png
LOGO-COOPERATIE-KZG-CMYK_edited.png
 • Instagram Sam's Kraamzorg
 • Facebook Sam's Kraamzorg
 • LinkedIn Sam's Kraamzorg
bottom of page